Region Nord – Bedømmelse af Digital-2

Til alle klubber i Region Nord Foto:

Bedømmelse af Digital-2

tirsdag d. 16. marts 2021 kl. 19:30

bliver (ligesom den tidligere bedømmelse af Digital i november) gennemført digitalt på grund af Corona. Der bliver ikke samling og samvær mellem klubberne, som vi plejer, men vi er sammen hver for sig.

Dommeren er denne gang Søren Brissing, som har valgt de 40 billeder, han synes bedst om. De bliver vist på jeres computerskærm, mens Søren kommen­terer hvert enkelt billede.

Vi bruger igen programmet Zoom til at transmittere bedømmelsen til jer. Det betyder blandt andet, at der kun er plads til 100 tilskuere til bedømmelsen, så vi kan muligvis opleve, at der er nogen, som bliver afvist ved indgangen. Derfor må vi opfordre til, at klubberne ikke ’hamstrer’ pladser til alle medlemmerne. Måske kan man samles og se bedømmelsen sammen i en lille gruppe, eller I kan vælge at overvære bedømmelsen som et fælles arrangement i jeres klub – under skyldigt hensyn til Corona.

Her er link til bedømmelsen af Digital-2:

Alle kontaktpersoner opfordres til at sende mailen her (med link og plakat) videre til alle de medlemmer, som skal overvære bedømmelsen. Bemærk, at linket virker kun tirsdag d. 16. marts fra om eftermiddagen. Hvis programmet gør knuder, når I vil logge jer på, skal I måske bruge et ID og eventuelt også et kodeord.

De er: Meeting ID: 976 7172 9235 og Passcode: 547800

Bedømmelsen bliver også videofilmet og placeret på Region Nord Foto hjemme­siden. Her kan man se den, hvis man ikke kan overvære den mens det sker.

De 10 billeder (eller flere), som skal have diplomer, vil få dem udleveret senere, måske efter Region Nord Årsmødet i maj. Det samme vil gælde for præmierne til de, der har lavet de 10 bedst placerede billeder. Hvis du ikke vil vente så længe på din præmie, skal du sende en email til ’kasserer@rnfoto.dk’, hvor du skriver dit navn, billedets titel og oplyser enten telefonnummeret til din MobilePay eller registrerings- og kontonummer på din bankkonto, hvor du gerne vil modtage præmien.